telkku-launcher

Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

close-app-promo

Big Brother Suomi

09.10.2019 09.10. klo 22:00
päättyy klo 23:30 // kesto 90 min

Kausi 1. Jakso 39/71. Joukko toisilleen tuntemattomia ihmisiä viettää 10 viikkoa suljetuissa oloissa Big Brotherin alati valvovan silmän alla. Asukkaat suorittavat BB-talossa erilaisia tehtäviä ja noudattavat Big Brotherin heille antamia ohjeita. Torstaisin asukkaat nimeävät toisistaan tietämättä joukostaan kilpailijoita häätöuhan alle, ja sunnuntain suorassa lähetyksessä talosta häädetään katsojien äänestämä putoaja. Big Brother Suomi 24/7-kanavat ovat seurattavissa vain Ruutu+-tilauksella. Kotimainen realityohjelma. (64')

Lähetykset

Arviot

2.4
(8 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Hömppää.
Hörökorva
Parasta viihdettä, voittaa helposti selviytyjät ja muut hömppäohjelmat 100-0.
Mikkomallikas
Ei vain jaksa seurata. En ymmärrä, miksi tällaista ohjelmaa näytetään ja katsoja saa tuntea sitten myötähäpeää asukkaita kohtaan.
Leffatähti
Jee!?!? Ja sillä lailla. Aika köyhää tämä niinkuin osasin jo ennalta arvata. Kytätkööt ketä kiinnostaa. Satuin vaan katsomaan tämän ekan jakson vain että ketä ihmeen ihmisiä tonne tönöön halusi mennä. Ja joku äijä meni mekossa sinne. Ok ja jippikaijee! Mutta se nyt tästä formaatista taasen. Naurettavaa touhua jälleen koko BB. Ja onneksi työt laivalla kutsuukin, niin ei tartte tästä mitään kuullakaan. Saati nähdä.
Sailorman 4 ever